Zo rond april dit jaar werden wij gemaild door Cindy van de Nierstichting of wij wilden meewerken aan het jaarlijkse magazine van de Nierstichting; Voortleven.
Natuurlijk wilde wij dat wel.  Wij krijgen een mooi document van ons verhaal en het zou mooi zijn dat er daardoor meer donateurs voor de nierstichting kunnen worden geworven. Begin december was het magazine klaar en lag hij bij ons in de bus!

In de super warme zomer hadden wij een afspraak met onze interviewster Sanne en de fotografe Medea. En precies die dag was het zeer onstuimig weer, harde wind en mega dikke buien. We wilden graag foto’s maken bij het strand en de duinen want dat is natuurlijk een prachtige setting. Tussen het schuilen door in de auto is dat onwijs goed gelukt!
fotoshoot
Wij hebben de hele fotoshoot gehad en zijn daar ontzettend blij mee want het zijn prachtige foto’s geworden. Zo mooi, dat ze zelfs besloten om ons op de cover van het magazine te zetten!
Wil je alle foto’s zien, kijk dan even op de pagina Het verhaal in foto’s.

Tijdens het interview kwamen er weer een hoop dingen ter sprake, en naderhand bedenk je dan weer;  “Wow, het is was toen wel heel heftig en veel maar daar waar wij nu zijn is toch maar mooi gelukt!
En dan is het aan Sanne om dat alles kloppend in een verhaal te krijgen van 2 pagina’s. En ook dat is fantastisch gelukt.
Wij zijn ontzettend blij met dit mooie interview en foto’s.  Cindy, Sanne en Medea ontzettend bedankt hiervoor.

Het magazine kan je geheel gratis aanvragen door op onderstaande afbeelding te klikken:
Lees het hele interview

Kan je niet wachten op de postduif?  Klik hier om het interview te lezen:
Nierstichting - Voortleven magazine - Catelijne doneerde haar nier aan haar zoon-1

Rest ons nog alleen om iedereen die deze blog leest te bedanken voor jullie aandacht en lieve berichtjes en wij wensen jullie allen een onwijs fijne kerst en een heel gelukkig en gezond 2019!
kerst